Blinele De Conopidă

Blinele De Conopidă
Blinele de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 20 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Blinele De Conopidă, Blinele De Conopidă, și Blinele De Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti conopida cu seminte de coriandru intr - o oala de 4 pana la 5 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana se inmoaie, 9 pana la 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
ConopidăConopidă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Transferați conopida cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
3
Se scurge bine într-o strecurătoare, apoi se aruncă orice semințe agățate de conopidă și se usucă conopida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Puneți ușor jumătate din flori într-un castron cu o furculiță și amestecați ușor floretele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți împreună ouăle, făina, chervilul (dacă folosiți), pătrunjelul, menta, arpagicul, sarea, piperul și nucșoara într-un castron mare până se combină, apoi amestecați toată conopida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ChervilChervil
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează. Lucrând în loturi de 6, aruncați lingurițe rotunjite de amestec de conopidă în tigaie, bătând fiecare ușor cu spatele lingurii pentru a se aplatiza într - o rundă de 1 1/2 până la 2 inci. Se prăjesc, întorcându-se o dată, până devin aurii și fierte, aproximativ 2 minute pe Lot și se transferă în platouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați mai mult ulei în tigaie între loturi, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Top fiecare fritter cu o bucată de somon și 1/4 lingurita CR fra fra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
SomonSomon
9
Se servește cald.
10
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și la unele supermarketuri
1
* Conopida poate fi gătită și piure (fără amestec de ouă) cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
OuăOuă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista