Blinele De Carnaval Venețian (Frappe)
Venetian Carnival blinele (Frappe) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 72 de porții cu 36 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare sunt Carnival Rice blinele, Pumpkin Pie Frappe / Frappe cu dovleac și cremă, și Tort De Carnaval.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Folosind un mixer electric, bateți untul sau scurtarea și zahărul într-un castron mare până la pufos. Bateți oul și coniacul. Bateți în sare.
Adăugați făina și bateți până se amestecă.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și frământați până se formează un aluat moale. Formați aluatul într-o bilă. Împărțiți aluatul în 4 bucăți egale. Formați bucățile de aluat în bile. Înfășurați bilele de aluat cu folie de plastic și refrigerați 30 de minute.
Lucrând cu 1 bilă de aluat la un moment dat, rotiți bila de aluat într-o rundă cu diametrul de 12 inci (aluatul trebuie să fie foarte subțire și aproape transparent). Folosind un tăietor de patiserie cu caneluri, tăiați marginile pentru a forma o formă pătrată.
Tăiați aluatul în fâșii de 1 inch.
Tăiați fiecare bandă în jumătate transversal pentru a forma benzi lungi de 5 inci. Întindeți ușor banda ușor, astfel încât să aveți suficient aluat pentru a lega un arc. Repetați cu fâșiile de aluat rămase. Adunați resturile de aluat, apoi reroll și tăiați-le pentru a face produse de patiserie suplimentare.
Aliniați o foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare grea la foc mediu la 375 de grade F. lucrând în loturi, prăjiți produsele de patiserie până se umflă și devin aurii, întorcându-se o dată, aproximativ 2 minute în total. Folosind clești, transferați produsele de patiserie pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie pentru a scurge excesul de ulei. În timp ce este încă fierbinte, prafuiți produsele de patiserie cu generozitate cu zahăr de cofetari și serviți.
Produsele de patiserie pot fi făcute cu 2 zile înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.