Blanc Raie: Crema Bianco Mangiare
Blanc raie: crema Bianco Mangiare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 220 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați migdale, amidon de porumb, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 13 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Blanc Mange (Stil Englezesc), Helado de ma Inktifz y Crema (înghețată cu cremă de porumb), și Sparanghel, Dovlecei Și Râie Touts pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați zahărul, amidonul de porumb și coaja de lămâie.
Adăugați laptele, încetul cu încetul, amestecând constant pentru a rupe orice bulgări mici care se formează. Când amestecul este complet combinat, puneți-l la foc mediu și continuați să amestecați până când totul se dizolvă și crema arată netedă. Va începe să se îndepărteze ușor de părțile laterale ale tigaiei.
Se scoate de pe foc și se toarnă în boluri individuale sau ramekins și se răcește, cel puțin 1 oră, până se întărește.
Pentru a prăji migdalele: aruncați migdalele într-o tigaie fierbinte uscată și presărați cu 1/4 cană de zahăr. Scoateți focul și amestecați pentru a carameliza.