Blanc Raie: Crema Bianco Mangiare

Blanc Raie: Crema Bianco Mangiare
Blanc raie: crema Bianco Mangiare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 220 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați migdale, amidon de porumb, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 13 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Blanc Mange (Stil Englezesc), Helado de ma Inktifz y Crema (înghețată cu cremă de porumb), și Sparanghel, Dovlecei Și Râie Touts pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați zahărul, amidonul de porumb și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați laptele, încetul cu încetul, amestecând constant pentru a rupe orice bulgări mici care se formează. Când amestecul este complet combinat, puneți-l la foc mediu și continuați să amestecați până când totul se dizolvă și crema arată netedă. Va începe să se îndepărteze ușor de părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se scoate de pe foc și se toarnă în boluri individuale sau ramekins și se răcește, cel puțin 1 oră, până se întărește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Garnisiți cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
5
Pentru a prăji migdalele: aruncați migdalele într-o tigaie fierbinte uscată și presărați cu 1/4 cană de zahăr. Scoateți focul și amestecați pentru a carameliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În1 h, 13 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista