Blackberry Gin Fizz Float
Blackberry Gin Fizz Float necesită aproximativ 28 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.62 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 515 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Un amestec de mure, frunze de mentă, bere de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Blackberry Gin Fizz Float, Blackberry Gin Fizz, și Blackberry Fizz.
Instrucțiuni
Încălziți murele, zahărul și apa într-un vas mic la foc mediu-mare. În timp ce se încălzește, spargeți cu un masher de cartofi, până când se ajunge la o consistență uniformă groasă, aproximativ 8 minute.
Turnați murele printr-o sită, într-un bol, împingând niște carne cu sucurile, asigurându-vă că prindeți semințele. Se răcește la frigider cel puțin 10 minute.
Umpleți un agitator de cocktail cu 2 linguri de piure de mure, 2 linguri de frunze de mentă, 2 uncii de gin, 1 lingură de suc de lămâie și o mână de gheață. Agitați puternic de 5 până la 6 ori până când băutura este rece ca gheața. Se strecoară amestecul într-un pahar înalt. Se acoperă cu 6 uncii de ghimbir și se amestecă ușor. Repetați pentru restul de 3 porții. Finalizați și serviți cu o lingură de sorbet sau înghețată.