Blackberry Borage Fool
BlackBerry borage Fool ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 277 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mure, smântână grea, flori de borage și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Blackberry Fool, Blackberry Fool, și BlackBerry Fool cu Calvados pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți smântână grea și flori de borage într-un recipient acoperit și dați-le la frigider timp de cel puțin 2 ore și până la 24 de ore. Într-un castron, combinați 2 căni de mure cu suc de lămâie și ghimbir și lăsați-le să se infuzeze pentru aceeași perioadă de timp ca și crema.
Puneți amestecul de mure manual sau într-un robot de bucătărie.
Se strecoară crema infuzată cu borage printr-o strecurătoare cu ochiuri fine și se aruncă solidele.
Combinați cu zahărul cofetarilor în vasul unui mixer și bateți la viteză medie-mare timp de 5 minute, sau până când crema este moale și tulbure, dar fermă. Rezervați o cantitate mică pentru garnitură, dacă doriți.
Îndoiți ușor piureul de mure în crema de borage. Împărțiți restul de 2 căni de mure între patru căni înalte sau pahare parfait și acoperiți cu crema de mure de borage.
Garnisiți cu cremă rezervată de borage, dacă doriți, și flori de borage.
Pentru a folosi flori de borage, mai întâi smulgeți floarea din plantă de la baza tulpinii sale. Apoi spălați și uscați florile și, folosind degetul mare și arătătorul, trageți ușor de una dintre cele cinci petale albastre. Floarea albastră ar trebui să se despartă cu ușurință de recipientul său verde păros în formă de stea.
Retipărit cu permisiunea de la gătit cu flori: rețete dulci și sărate cu petale de trandafir, liliac, lavandă și alte flori comestibile de Miche Bacher; fotografie de Miana Jun. Drepturi de autor 2013 de Miche Bacher; fotografii 2013 de Quirk Productions, Inc. Publicat de Quirk Books