Bisquick Fără Gluten-Snickerdoodles
Bisquick fără gluten-Snickerdoodles este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian desert. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă servește 30. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, scurtare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare sunt Bisquick Fără Gluten-Snickerdoodles, Amestec Bisquick Fără Gluten, și Bisquick De Casă Fără Gluten.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mare, amestecați ouăle, 1 cană de zahăr, untul și scurtarea. Se amestecă amestecul Bisquick până se formează aluatul.
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/4 cană de zahăr și scorțișoara. Formați aluatul în bile de 1 1/4 inch. (Dacă aluatul se simte prea moale pentru modelarea în bile, puneți aluatul în congelator timp de 10 până la 15 minute.)
Rolați bilele în amestec de zahăr-scorțișoară; așezați la 2 centimetri distanță pe foi de prăjituri ungrease.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când este setat. Scoateți imediat din foile de cookie pe rafturile de răcire.