Biscuiți Vegani Savuroși
Reteta savuros Vegan Scones este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă face 12 porții cu 165 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide neted, pudră de muștar, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Usturoi sărat și biscuiți de susan (cu conținut scăzut de carbohidrați), Biscuiți Vegani Cu Nuci De Banane, și Biscuiți Vegani Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204° și pregătiți foaia de cookie.
Se amestecă laptele de soia și oțetul de cidru de mere și se lasă să stea timp de 5 minute pentru a se coagula.Cerneti ingredientele uscate (faina prin drojdie) impreuna
Tăiați sau frecați margarina și untul de arahide în amestecul de făină până când seamănă cu pesmetul grosier.
Adăugați nuci zdrobite dacă utilizați.
Adăugați lapte coagulat, amestecați cu mâinile pentru a aduce aluatul împreună. Frământați ușor și întindeți-vă pe suprafața ușor făinată.
Tăiați în bucăți de dimensiuni uniforme-12 pentru scones mai mici, 8 pentru cele mai mari.
Coaceți timp de 15-20 de minute (depinde dacă aveți mare sau puțin) și serviți cald!