Biscuiți Umpluți Cu Carne De Vită La Grătar

Gratar biscuiti umplute cu carne de vită ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 35 de porții cu 43 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este perfect pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul original de grătar, ardeiul gras, carnea de vită măcinată extra-slabă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți Din Făină De Porumb Umplute Cu Brânză, Biscuiți Cremoși Umpluți Cu Dovleac, și Biscuiți Cu Picături Umplute Cu Fructe Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.
Carne brună cu ardei în tigaie medie.
Scoateți din căldură. Se amestecă sosul de grătar.
Biscuiți separați. Apăsați 1 biscuit pe partea de jos și în sus a fiecăruia dintre cele 8 căni de tigaie cu brioșă. (Vezi sfat pentru ce să faci cu restul de 2 biscuiți.)
Se amestecă amestecul de carne în cupe de biscuiți; apăsați ușor în cupe cu spatele lingurii.
Coaceți 10 min. sau până când biscuiții se rumenesc ușor. Se acoperă cu brânză; coaceți 3 până la 4 min. sau până se topește.