Biscuiți Powdermilk
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă biscuiții Powdermilk. O porție conține 208 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 23 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina de tort, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Crazy Biscuits-biscuiti sunt gustoase atunci când a făcut de la zero, aceste biscuiti sunt atât de bun va fi nebun pentru ei, Red Lobster Cheddar Bay Biscuits II – face aceste biscuiți garlicky brânzos la domiciliu, și Biscuiți Cheddar Scallion (și cum se fac biscuiții pufoși).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o foaie de copt.
Bateți făina de pâine, făina de tort, praful de copt, zahărul și sarea într-un bol mare. Lucrați în scurtarea cu degetele până când amestecul este combinat. Bateți ouăle și laptele de unt, apoi amestecați în amestecul de făină cu o furculiță pentru a face un aluat shaggy.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și rotiți-l până la 1/4 inch grosime.
Tăiați biscuiții folosind un tăietor sau o sticlă rotundă de 2 1/2 inci, răsturnând resturile după cum este necesar.
Transferați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până la auriu și pufos, 18 până la 20 de minute.
Se transferă într-un suport și se lasă să se răcească ușor.
Fotografie realizată de Charles Masters