Biscuiți Parmezan-Zară
Biscuiti parmezan-zară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 124 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, piper, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parmezan Cimbru Zară Biscuiți, Biscuiți Cu Lapte De Arpagic Parmezan, și Biscuiți Cu Lapte Bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (prin ardei roșu) într-un bol; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați 1/3 cană zară și parmezan și amestecați doar până la umezeală.
Întoarceți aluatul pe o suprafață puternic înmuiată; frământați ușor de 5 ori.
Rulați aluatul la o grosime de 1/2 inch; tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch.
Așezați biscuiții pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ungeți cu restul de 1 lingură de zară.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până la aur.