Biscuiți Mocha Fudge
Reteta Biscuiti Mocha Fudge poate fi facuta in aproximativ 40 de minute . Pentru 23 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 100 de porții cu 176 de calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Dacă aveți chipsuri de ciocolată semidulce, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 13% , ceea ce este destul de rău. Prajitura Mocha Fudge Bundt cu glazura Mocha Fudge , Fursecurile Mochan Fudge cu migdale si Prajiturile Mocha Fudge fara gluten sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
Într-un castron mare care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, topește 2 căni de fulgi de ciocolată și unt; se amestecă până la omogenizare.
Combina zaharurile, cacaoa si cafeaua; se adauga la amestecul de ciocolata. Se amestecă ouăle și vanilia.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adauga treptat in amestecul de ciocolata si se amesteca bine. Se amestecă nucile și fulgii de ciocolată rămase.
Puneți cu lingurițe rotunjite la 2 inchi una de cealaltă pe foile de copt neunsate.
Coaceți la 350° timp de 10-11 minute sau până când marginile sunt setate.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Desert în meniu? Încercați să combinați cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "