Biscuiți Martha White" Hot Rize"

Biscuiții Martha White "Hot Rize" ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 14. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 73 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, făină de auto-creștere, bețe de copt scurtarea tuturor legumelor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Martha Alb Brioșă Mix Biscotti, Martha White Lemon-Berry Lava Quiche, și Kritharaki Me Rize (orzo grecesc și Pilaf de orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 de grade F. Pulverizați ușor o foaie de prăjituri cu spray de gătit fără stick.
Așezați făina într-un castron mare.
Tăiați scurtarea cu blender de patiserie sau furculiță până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Se adaugă lapte; se amestecă cu furculița până se formează aluatul moale și amestecul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului.
Frământați aluatul pe o suprafață ușor făinată doar până se omogenizează.
Întindeți aluatul la o grosime de 1/2 inci.
Tăiați cu tăietor rotund de 2 inci.
Așezați biscuiții cu părțile laterale care se ating pe foaia de prăjituri pregătită.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.