Biscuiți Linzer Din Făină De Porumb Cu Afine

Fursecurile Linzer din făină de porumb cu afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție conține 51 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 42. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Un amestec de făină de porumb, afine, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), Cookie-Uri De Afine Linzer, și Cookie-Uri Linzer Cu Portocale De Afine.
Instrucțiuni
Bateți 3/4 cană de unt și zahăr alb împreună într-un castron cu un mixer electric până la crem. Bateți oul în amestecul de unt.
Bateți făina, făina de porumb, praful de copt și sarea împreună într-un castron. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt; se amestecă. Bateți vanilia în amestecul de unt. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați bine în folie de plastic și dați-l la frigider până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor foile de copt.
Rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată până la 1/8 inch grosime.
Tăiați aluatul cu un tăietor rotund sau Linzer. Folosiți un tăietor mai mic pentru a tăia centrul de pe vârfuri.
Așezați fundul și blaturile cookie la o distanță de 1 inch pe foile de copt pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile sunt ușor aurii, 10 până la 12 minute.
Transferați pe rafturi pentru a se răci.
Se amestecă afine, zahăr brun și apă împreună într-o cratiță la foc mediu-mare; gatiti pana cand merisoarele sunt moi, aproximativ 10 minute. Se amestecă untul și sucul de lămâie în amestecul de afine; se ia de pe foc și se răcește.
Întindeți o cantitate mică de amestec de afine pe o parte a jumătății inferioare a unui cookie.
Așezați jumătatea superioară a cookie-ului deasupra amestecului de afine. Repetați procesul de asamblare cu cookie-urile rămase și umplutura de afine.