Biscuiți Din Sud
Biscuiții din sud ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea kosher, făina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Biscuiți Din Sud, Biscuiți Cu Șuncă De Sud, și Biscuiți Din Sud.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Bateți împreună făina de 12 uncii, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea kosher într-un bol mare de amestecare. Folosind vârful degetelor, frecați untul și scurtarea în mărfurile uscate până când amestecul seamănă cu miezurile grosiere. Faceți o fântână în mijlocul acestui amestec și turnați laptele de unt. Se amestecă cu o lingură mare până când aluatul se unește. Apoi frământați în castron până când toată făina a fost preluată.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă, apoi începeți să pliați aluatul pe el însuși, frământând ușor timp de 30 de secunde sau până când aluatul este moale și neted. Apăsați aluatul într-o rundă groasă de 1 inch. Folosind un tăietor rotund de 3 inci, tăiați biscuiții, asigurându-vă că împingeți tăietorul drept în jos prin aluat până la suprafața de lucru înainte de a răsuci pentru a "perfora" biscuitul. Faceți tăieturile cât mai aproape posibil pentru a limita deșeurile.
Așezați biscuiții pe o tigaie cu jumătate de foaie, astfel încât abia să se atingă. Reroll orice resturi și punch afară cât mai multe biscuiți posibil. Folosiți degetul mare pentru a crea o gropiță superficială în centrul superior al fiecărui biscuit și coaceți până când biscuiții sunt înalți și aurii ușori deasupra, 15 până la 20 de minute. Întoarceți biscuiții într-un coș căptușit cu prosop de bucătărie și răciți ușor înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Zilliken Rausch Riesling Spatlese cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Zilliken Rausch Riesling Spatlese]()
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Finețea condusă de fructe este marcată cu o floralitate delicată în acest Riesling cules târziu. Notele de piersică de vie, grapefruit, lămâie suculentă și fructul pasiunii coapte se reunesc pe un gust cremos, concentrat, bogat în pepene galben și coajă de lămâie confiată. Schimbul uimitor de aciditate racy și dulceața stratificată formează împreună un întreg perfect pregătit. Finisajul lung, suculent și fantasticul vintage indică un viitor frumos care urmează să vină.