Biscuiți De Pui
![Biscuiți De Pui](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/185971.webp?v=1708597674)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați biscuiții de pui. Această rețetă servește 10 și costă 1,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 639 calorii. Dacă aveți mărar, ulei de arahide, scurtare vegetală și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma bicarbonatul de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Tort Simplu De Lămâie Cu Zmeură ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Biscuiți nebuni-biscuiții sunt gustoși atunci când sunt făcuți de la zero, acești biscuiți sunt atât de buni încât vei fi nebun pentru ei, Biscuiti Red Lobster Cheddar Bay ii-faceți acești biscuiți cu usturoi cheesy acasă, și Biscuiți Cheddar Scallion (și cum se fac biscuiții pufoși) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Puneți untul și scurtarea în congelator timp de 10 minute.
Amestecați 4 căni de făină și următoarele 5 ingredienteîntr-un robot de bucătărie.
Adăugați untul și scurtarea.Amestecul de impulsuri până când se aseamănămasă grosieră, 20-25 impulsuri.
Transferați amesteculîntr-un castron mare. Adăugați treptat zarăîn timp ce aruncați amestecul cu o furculiță (amesteculnu va fi complet încorporat). Frământațiîn castron cu mâinile ușor făinoase până cândse formează aluat, aproximativ 3 Rotații.
Transferați aluatul într-o făină ușoarăsuprafață. Scoateți aluatul până la 1 " gros. Ridicați partea 1 și pliați-o. Repetați ușor încă 5ori.
Rulați aluatul la 3/4 " - rotund gros. Folosind tăietorul de biscuiți A3", tăiați biscuiții din aluat.Adunați resturi și repetați bătaia șităierea biscuiților pentru un total de 10 biscuiți.
Așezați biscuiții pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament, distanțată la 1"-2".
Coacepână se rumenesc și se introduce un testerorizontal iese curat, 12-15 minute.
Transferați biscuiții într-o grătar; lasa sa se raceascaușor.
Serviți cald sau în cameră temperature.DO înainte: se poate face cu 8 ore înainte.
Lăsați să se răcească complet. Depozitați etanș la temperatura camerei. Reîncălziți înainte de servire.
Bateți zeama,mărarul, 1 1/2 lingurițe de sare, 1 linguriță de piper și cayenne într-un castron mare.
Adăugați pui; întoarceți-vă la strat. Capac; se răcește cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Se toarnă ulei vegetal într-o oală mare până laadâncime de 2". Atașați un termometru de prăjit adâncîn partea oalei.
Ulei de căldură peste căldură medie 350 F.
Bateți 1 1/4 căni de apă cu restul2 lingurițe de sare, restul de 3/4 linguriță de piper, făină și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare.
Scurgețipui bine; se usucă cu prosoape de hârtie.Lucrând în loturi, înmuiați puiul în aluat.Se prăjește puiul, întorcându-se ocazional, până când pielea este crocantă și maro aurie, iar puiul este doar gătit, 9-12 minute perbatch.
Scurgeți puiul pe prosoape de hârtie.
Împărțiți biscuiții în jumătate; așezați 1 jumătate inferioarăpe fiecare farfurie. Completați fiecare cu o felie de brânză,dacă doriți, apoi o coapsă de pui. Lingură
Sos de cârnați peste pui, dacă se dorește.
Placebiscuit de sus peste.