Piersici braconate cu caramel cu afine

Piersici braconate cu caramel cu afine
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și garnitură vegană? Piersicile braconate cu caramel cu afine ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 404 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr tos, coajă de lămâie, păstăi de vanilie și afine. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Afine balsamice și piersici, Ovăz Chipsuri cu Afine, Piersici și Frișcă, și Tort de casă cu piersici, afine și nuci pecan.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță goală, pe bază de greutate, până când simțiți că crește o căldură puternică.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se presară zahărul. Ar trebui să înceapă să se caramelizeze. Rotiți tigaia pe măsură ce zahărul se dizolvă și devine auriu închis, dar nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Când cea mai mare parte a zahărului s-a caramelizat, turnați cu grijă 500ml/18fl oz apă fiartă doar și amestecați cu o lingură cu mâner lung. Va scuipa, așa că ai grijă. Zahărul va deveni ferm, dar continuă să se încălzească și să se amestece și se va dizolva din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Adăugați coaja de lămâie și vanilia. Se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
5
Scorați piersicile în jumătate și răsuciți pentru a separa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
6
Scoateți pietrele. Introduceți piersicile în sirop într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
7
Întoarceți lichiorul la foc mic și reduceți focul până când abia fierbe. Gatiti 3-5 minute pana cand carnea se simte frageda cand este perforata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
8
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați sucul de lămâie și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se amestecă afinele și se servește la temperatura camerei sau la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista