Rețeta Scones de ovăz de cireșe fără Gluten ar putea satisface pofta scoțiană în jur 40 minute. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 347 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, făină de orez brun superfin, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Biscuiți Cu Fructe De Mei Fără Gluten /Fără Lactate, Smoothie revitalizant de cireșe (vegan, fără gluten, fără soia, fără nuci), și Biscuiți Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți împreună 1 cană de lapte de orez și oțet de cidru. Set aside.In într-un castron mare, amestecați amestecul de făină, guma de xantan, praful de copt, zahărul granulat, sarea și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
Gumă Xantan
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Amestec De Făină
Lapte De Orez
Hârtie De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ovăzul și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
4
Adăugați scurtarea în bucăți și lucrați cu un blender de patiserie sau două cuțite până când aveți o firimitură de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați cireșele, aruncând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci Pecan
6
Adăugați amestecul de lapte de orez și amestecați cu o lingură de lemn până se combină, dar încă aglomerat.Făinați ușor o suprafață de lucru cu puțin amestec de făină fără gluten și scoateți aluatul. Făinați ușor mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Fără Gluten
Lapte De Orez
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Presărați aluatul cu puțin amestec de făină.Împărțiți aluatul în jumătate. Aluatul va fi lipicios. Formați în două discuri de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Tăiați discurile în 6 pene în formă de plăcintă.
9
Transferați biscuiții pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Ungeți cu restul de 2 linguri de lapte de orez, apoi presărați cu zahăr șlefuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuit
Lapte De Orez
11
Coaceți în centrul cuptorului timp de 17 minute, sau până când sunt ușor aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Serviți cald din cuptor sau lăsați să se răcească pe o răcire rack.To măsurați făina, folosiți o lingură mare pentru a scoate făina în cupa de măsurare, apoi nivelați-o cu spatele unui cuțit sau a unei drepte. Nu folosiți paharul de măsurare în sine pentru a vă scoate făina atunci când măsurați! Va compacta făina și veți ajunge cu prea mult pentru rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Combinați toate ingredientele într-o geantă cu fermoar de dimensiuni de galon. Se agită până se omogenizează bine. A se păstra la frigider până când este gata de utilizare.