Biscuiți De Iaurt Cu Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Scones de iaurt cu căpșuni. Această rețetă servește 12. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 113 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de iaurt de căpșuni, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Biscuiți De Iaurt Cu Căpșuni, Biscuiți De Iaurt, și Biscuiți Cu Iaurt De Caise.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Cerneti faina si praful de copt intr-un bol mare. Folosind degetele, frecați untul până când amestecul seamănă cu o textură sfărâmicioasă.
Adăugați iaurtul dintr-o dată și amestecați scurt pentru a forma un aluat moale.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul până la 1 inch grosime. Scufundați un tăietor de 3 inci în puțină făină și ștampilați 12 biscuiți. (Va trebui să re-roll aluatul pentru a obține 12.)
Așezați biscuiții la 2 centimetri distanță pe foile de copt.
Ungeți blaturile cu lapte.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute sau până când se ridică și se rumenesc. Cel mai bine servit proaspăt coapte cu unt.