Biscuiți De Homar

Biscuiți De Homar
Lobster Bisque este un fără gluten, primar și pescatarian supă. O porție conține 117 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Pig Pig ' s Corner are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați țelină, apă, usturoi cu bulb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar, Biscuiți De Homar, și Biscuiți De Homar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați gros morcovii, ceapa, țelina și șalota.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 33 de dolari.
Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes
Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes
Îmbutelierea vieilles Vignes de la Savary este introducerea finală a acestei combinații magice: Chardonnay cultivat în calcar Kimmeridgian și un apullorlevage dozat corespunzător în lemn. Electricitatea și mineralitatea oferite de sol sunt echilibrate de o cremozitate untoasă care este cerească.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista