Biscuiți de fructe de pădure cu unt de miere de portocale

Biscuiți de fructe de pădure cu unt de miere de portocale
Scones Berry cu unt de miere portocaliu ar putea fi doar Scoțian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 948 calorii, 9g de proteine, și 71G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, coaja de portocală, fructe de pădure și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut această masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Biscuiți de dovleac cu unt de boabe, Miere De Portocale Scones, și Biscuiți dublu-portocalii cu unt de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puteți face acest lucru în mod vechi și adăugați ingrediente într-un borcan de zidărie, acoperiți cu capacul și agitați puternic timp de 10 minute sau puteți folosi robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Conserve BorcanConserve Borcan
2
Într-un bol procesor de alimente se adaugă toate ingredientele și porniți mare. Lichidul se va slosh, bici și apoi se va separa după aproximativ 4 minute. Când amestecul se separă (acestea sunt solidele de unt și laptele de unt), opriți procesarea și strecurați laptele de unt - va exista doar sub o ceașcă. Rezervați laptele de unt pentru a face biscuiții. Se strecoară untul și se strecoară uscat. Lucrați untul de câteva ori pentru a-l reuni pentru a forma o minge frumoasă. Refrigerați untul până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un vas de procesare a alimentelor adăugați făină, zahăr, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați cuburi de unt rece și pulsați până când aveți textura de pesmet grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet GrosierPesmet Grosier
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4
Transferați într-un bol mare de amestecare, apoi adăugați 3/4 cană de lapte de unt și amestecați pentru a combina. Pe măsură ce vine împreună, adăugați fructe de pădure și pliați aluatul pentru a încorpora fructe de pădure, dar nu le rupeți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
5
Aruncați linguri de aluat pe o tigaie cu foi căptușite cu pergament. Folosind o perie de patiserie, vopsiți ușor vârfurile fiecărei scone cu lapte de unt și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Coaceți până se rumenesc și frumos și pufos, aproximativ 17 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți din cuptor și transferați-l într-un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Se servește cald cu untul de miere portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MiereUnt De Miere
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista