Biscuiții de dovleac cu glazură de unt maro ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. Această rețetă servește 16 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 232 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de piure de dovleac, făină, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare includ Tort Bundt de dovleac cu glazură de unt maro, Tort de dovleac cu unt brun cu glazură de vanilie Bourbon, și Cupcakes Cu Zahăr Brun Cu Glazură De Unt Brun De La Martha.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați făina, zahărul brun, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, sarea, ghimbirul măcinat și cuișoarele măcinate împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Cuișoare De Pământ
Praf De Ghimbir
Zahăr Brun
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați bucăți de unt nesărate în amestec de făină cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere; faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă piure de dovleac, iaurt și 1 linguriță extract de vanilie în fântână în amestecul de făină; se amestecă cu o lingură de lemn până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Conserve De Dovleac
Iaurt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
5
Amestecați nucile pecan în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Aluat
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și bateți în două cercuri de dimensiuni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
7
Tăiați fiecare cerc în 8 pene; transferați pe o piatră de copt sau o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
8
Coaceți biscuiții în cuptorul preîncălzit până când sunt fermi la atingere și se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu până când untul este spumant și de culoare maro-nuci, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Bateți untul brun, zahărul cofetarilor, laptele și 1/2 linguriță de vanilie cu un mixer electric la viteză medie-mare până când zahărul este dizolvat și glazura este strălucitoare, 3 până la 4 minute, adăugând mai mult lapte, după cum este necesar.