Biscuiți De Brânză De Casă
Biscuiti de brânză de casă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 16 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 70 și costă 3 cenți pe porție. 8588 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză Cheddar ascuțită, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți De Brânză De Casă, Biscuiți de brânză de casă cu nuci pecan, și Crackers De Brânză De Casă Și Planificarea Meselor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la o foaie de copt cu grăsime 350 de la nr., sau tapetați cu pergament sau covoraș din silicon.
Așezați primele 5 ingrediente în robotul de bucătărie și pulsați până se transformă în firimituri grosiere.
Adăugați lapte și procesați până se formează aluatul.Folosind mâinile formează aluatul într-o bilă, apoi aplatizează pe suprafața de lucru cu făină.
Întindeți aluatul la 1/8 " grosime. Încercați să se rostogolească în dreptunghi cât mai bine ca tine poate.Folosind un tăietor de pizza sau pastă, tăiați aluatul în pătrate de un centimetru. Folosiți capătul plat al unei frigărui de lemn pentru a face o gaură în centrul fiecărui cracker
Folosind o spatulă, transferați biscuiții pe foaia de copt pregătită. Le puteți așeza destul de aproape, se vor umfla, dar nu se vor răspândi prea mult.
Coaceți timp de 12-15 minute, până când marginile încep să se rumenească. Nu gătiți prea mult.
Lăsați-le să se răcească complet pe un suport de sârmă.Bucurați-vă când se răcește. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile într-un loc răcoros.