Biscuiți De Afine-Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați Scones de afine-portocale. Această masă de dimineață are 108 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, zahăr de cofetărie, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Biscuiți Cu Portocale De Afine, Biscuiți de afine și portocale, și Biscuiți cu portocale-afine.
Instrucțiuni
Faceți scones: Preîncălziți cuptorul la 218°. linia2oi mari de copt cu pergament.
Puneți zahărul și coaja într-un robot de bucătărie; puls 2sau 3ori pentru a combina.
Adăugați făină, praf de copt și sare; puls pentru a combina. Împrăștiați bucățile de unt peste amestecul de făină și pulsați până când untul este încorporat cu câteva bucăți mai mari rămase.
Adăugați afine și pulsați o dată sau de două ori, doar pentru a amesteca.
Transferați amestecul de făină într-un castron mare.
Se toarnă smântână deasupra și se amestecă cu o furculiță până se combină; nu amestecați prea mult. Căptușiți o tigaie rotundă de 8 inci cu folie de plastic. Apăsați aluatul în tigaie pentru a forma un strat uniform. Întoarceți aluatul pe un blat ușor făinat, îndepărtați cu grijă folia de plastic și tăiați aluatul în 12chiar și pene cu un cuțit ascuțit.
Așezați scones pe foi de copt.
Coaceți până devine auriu deschis, 12 până la 15 minute. Scones rece pe un suport de sârmă.
Faceți glazură: amestecați zahărul și sucul într-un castron mic cu o furculiță.
Adăugați mai mult zahăr pentru a se îngroșa sau sucul pentru a se subția, dacă este necesar.
Stropiți glazura peste scones și lăsați să stea 10minute pentru a seta.