Biscuiți cu șuncă și Cheddar
Biscuiții cu șuncă și Cheddar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 262 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 120 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină universală, sare, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Biscuiti Red Lobster Cheddar Bay ii-faceți acești biscuiți cu usturoi cheesy acasă, Biscuiți Cheddar Scallion (și cum se fac biscuiții pufoși), și Mad Cheddar: Biscuiți Pentru Micul Dejun Cu Piper Negru Cheddar.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, praful de copt, zahărul și sarea într-un castron mare pentru a se combina.
Adăugați cuburi de unt rece și folosiți degetele pentru a apăsa untul în făină (Vezi nota) până când bucățile de unt au dimensiunea mazării mari.
Se amestecă Zara, șunca și cheddarul până se combină, folosind mâinile pentru a apăsa aluatul împreună, dacă este necesar. Se amestecă o cantitate mică de zară suplimentară dacă amestecul este prea uscat.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și rulați într-un dreptunghi gros de 1/2 inch. Îndoiți 1/3 din aluat spre mijloc. Îndoiți cealaltă 1/3 bucată de aluat spre mijloc (ar trebui să aveți trei straturi de aluat).
Rulați până la aproximativ 1 inch grosime.
Tăiați biscuiții cu tăietor de biscuiți de 2 1/4 inch (ar trebui să obțineți aproximativ 9 biscuiți). Răciți biscuiții în timp ce preîncălziți cuptorul.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 375 buc.F. Aranjați biscuiții pe foaia de copt tapetată cu pergament și coaceți până devin aurii și setați, 20 până la 25 de minute.
Transferați în grătar pentru a se răci.