Biscuiți cu usturoi cu brânză II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 151 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Biscuiți Cu Brânză De Usturoi, Biscuiți cu usturoi și brânză, și Biscuiți Cu Brânză De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, cernem împreună făina, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați laptele și brânza cheddar; se amestecă pentru a se combina. Aruncați aluatul cu linguri pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 15 minute, până se rumenesc ușor. În timp ce biscuiții se coace, se amestecă untul topit și usturoiul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Amestec De Coacere
Biscuiți
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Ungeți untul de usturoi peste biscuiții fierbinți la cuptor.