Biscuiți Cu Unt De Lămâie
Cookie-urile cu unt de lămâie necesită în jur 1 oră și 29 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 368 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână glazură colorată, zahăr pudră, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Cu Unt De Lămâie, Fursecuri Cu Unt De Lămâie Meyer, și Fursecuri Cu Unt De Lămâie-Busuioc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Bateți untul și coaja la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este cremos. Adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Combinați făina și sarea; se adaugă treptat în amestecul de unt, bătând până se omogenizează. Formați aluatul într-un disc.
Rulați aluatul la o grosime de 1/8 inch pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați cu un tăietor în formă de inimă de 2 1/4 sau 3 1/4 inch; așezați 1/2 inch pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament. Dacă doriți, tăiați 1 sau 2 găuri în partea de sus a fiecărui cookie (pentru a atârna sau a fileta panglica după coacere).
Coaceți la 325 timp de 12 până la 14 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. Se răcește pe foi de copt 5 minute.
Transferați pe rafturi de sârmă; se răcește complet (aproximativ 20 de minute). Decorați după dorință cu glazură regală și glazură colorată.