Biscuiți Cu Unt De Lămâie

Biscuiți Cu Unt De Lămâie
Cookie-urile cu unt de lămâie necesită în jur 1 oră și 29 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 368 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână glazură colorată, zahăr pudră, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Cu Unt De Lămâie, Fursecuri Cu Unt De Lămâie Meyer, și Fursecuri Cu Unt De Lămâie-Busuioc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți untul și coaja la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este cremos. Adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
3
Combinați făina și sarea; se adaugă treptat în amestecul de unt, bătând până se omogenizează. Formați aluatul într-un disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Rulați aluatul la o grosime de 1/8 inch pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Tăiați cu un tăietor în formă de inimă de 2 1/4 sau 3 1/4 inch; așezați 1/2 inch pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament. Dacă doriți, tăiați 1 sau 2 găuri în partea de sus a fiecărui cookie (pentru a atârna sau a fileta panglica după coacere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți la 325 timp de 12 până la 14 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. Se răcește pe foi de copt 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Transferați pe rafturi de sârmă; se răcește complet (aproximativ 20 de minute). Decorați după dorință cu glazură regală și glazură colorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În1 h, 29 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista