Biscuiți Cu Unt De Arahide
O porție conține 721 calorii, 14g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, unt de arahide cremos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri surpriză sănătoase cu unt de arahide (fursecuri Brownie Fudgy cu un centru de unt de arahide!), Moarte prin unt de arahide: fursecuri cu unt de arahide cu cupe de unt de arahide cu ciocolată, și Cookie-uri de zahăr cu unt de arahide moale în stil Lofthouse cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer electric la viteză medie, bateți untul, untul de arahide și zaharurile până la lumină, aproximativ 3 minute. Bateți în ouă, apoi amestecul de făină. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați 2 foi mari de copt cu pergament.
Rulați 1 lingură de grămadă. de aluat într-o minge.
Așezați pe o foaie de copt. Folosiți o furculiță pentru a aplatiza într-un model încrucișat. Repetați cu aluatul rămas până când ambele foi sunt umplute. Faceți o indentare cu degetul mare în centrul fiecărui cookie. Păstrați aluatul rămas răcit între loturi.
Coaceți până când prăjiturile încep să se rumenească pe margini, 13 până la 18 minute. Apăsați o ceașcă de unt de arahide în fiecare indentare.
Lăsați să se răcească pe foi pe rafturi de sârmă timp de 5 minute; scoateți în rafturi pentru a se răci complet. Repetați cu aluatul rămas și cupele cu unt de arahide.