Biscuiți cu trufe și ciocolată cu mentă

Biscuiți cu trufe și ciocolată cu mentă
Biscuiții cu trufe și ciocolată cu mentă necesită aproximativ 2 ore și 27 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 89 de calorii, 1 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 44 și costă 10 cenți per porție. Un amestec de făină, ouă, ciocolată semidulce pentru copt de brutar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este pe placul a 4 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 9%. Acest scor este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și biscuiții cu trufe cu ciocolată și mentă, prăjituri cu trufe cu ciocolată și mentă și prăjituri cu trufe cu ciocolată și mentă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți ciocolata și untul cu microunde într-un castron mare care se poate găti cu microunde la foc mare 2 min. sau până când untul este topit. Se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pătrate (1 Uncie) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S6 Pătrate (1 Uncie) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați zahăr; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați ouăle, pe rând, amestecând până se omogenizează bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați făina combinată și praful de copt; amesteca bine. (Aluatul va fi foarte moale.) Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5
Rulați lingurițe pline de aluat în bile de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Puneți, la o distanță de 2 inci, pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți 10 până la 12 min. sau până când vârfurile sunt așezate. (Nu coaceți în exces.) Stropiți imediat cu bastoane de bomboane zdrobite. Se răcește 1 min. pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți pe rafturi de sârmă; se răcește complet.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Cava Torres Sangre de Toro, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Torres Sangre de Toro Cava
Torres Sangre de Toro Cava
Galben pal cu perlage fin și persistent. Intens. Arome florale și de fructe proaspete în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 27 m.
Porții44
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista