Biscuiți Cu Praf De Copt

Biscuiți Cu Praf De Copt
Biscuiții cu praf de copt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 238 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr, făină, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Biscuiți Cu Praf De Copt, Biscuiți Cu Praf De Copt, și Biscuiți Cu Praf De Copt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F. tapetați o foaie de copt cu două straturi de hârtie pergament. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, bateți făina, praful de copt, zahărul și sarea până se combină uniform. Frecați 2 linguri de unt în făină cu vârful degetelor, până când este complet absorbit. Lucrați untul rămas în făină până când este în bucăți uniforme de dimensiunea unui bob de mazăre. Amestecați ușor laptele în amestecul de făină cu o furculiță pentru a face un aluat liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată. Bateți aluatul cu mâna într-un dreptunghi gros de 1/2 inch. Îndoiți aluatul în treimi ca o scrisoare de afaceri. (Pentru un biscuit mai flakier repetați această pliere a doua oară.) Bateți aluatul într-un dreptunghi de 5 x 8 inci grosime de aproximativ 3/4 inci. Folosiți un tăietor rotund de 2 până la 3 inci pentru a face 6 biscuiți și așezați-i pe foaia de copt pregătită. Apăsați împreună resturile de aluat, tăiați încă 2 biscuiți și așezați-le pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Faceți o glazură amestecând smântâna și untul topit împreună într-un castron mic. Periați ușor vârfurile biscuiților cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute. Se răcește pe un raft timp de 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista