Biscuiți Cu Praf De Copt

Biscuiți Cu Praf De Copt
Biscuiții cu praf de copt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 238 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr, făină, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Biscuiți Cu Praf De Copt, Biscuiți Cu Praf De Copt, și Biscuiți Cu Praf De Copt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F. tapetați o foaie de copt cu două straturi de hârtie pergament. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, bateți făina, praful de copt, zahărul și sarea până se combină uniform. Frecați 2 linguri de unt în făină cu vârful degetelor, până când este complet absorbit. Lucrați untul rămas în făină până când este în bucăți uniforme de dimensiunea unui bob de mazăre. Amestecați ușor laptele în amestecul de făină cu o furculiță pentru a face un aluat liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată. Bateți aluatul cu mâna într-un dreptunghi gros de 1/2 inch. Îndoiți aluatul în treimi ca o scrisoare de afaceri. (Pentru un biscuit mai flakier repetați această pliere a doua oară.) Bateți aluatul într-un dreptunghi de 5 x 8 inci grosime de aproximativ 3/4 inci. Folosiți un tăietor rotund de 2 până la 3 inci pentru a face 6 biscuiți și așezați-i pe foaia de copt pregătită. Apăsați împreună resturile de aluat, tăiați încă 2 biscuiți și așezați-le pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Faceți o glazură amestecând smântâna și untul topit împreună într-un castron mic. Periați ușor vârfurile biscuiților cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute. Se răcește pe un raft timp de 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista