Biscuiți cu picături de coacăze și nuci
Biscuiții cu picături de coacăze și nuci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă servește 72 și costă 14 cenți per porție. O porție conține 149 de calorii , 1 g de proteine și 5 g de grăsimi . Dacă aveți sare, apă, zahăr de cofetă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Încercați batoanele de streusel cu coacăze roșii , prăjiturile cu picătură de zahăr și prăjiturile cu picături de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, înmuiați coacăzele în 1/2 cană de apă fierbinte până se umflă; se scurge si se pune deoparte. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți foile de biscuiți.
Într-un castron mare, smântână strângerea și zahărul brun până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând, apoi amestecați 1 linguriță de vanilie.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecați în amestecul de smântână alternativ cu zara. Încorporați nucile tocate și coacăzele uscate. Puneți cu linguri rotunjite pe foile de biscuiți.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Lăsați fursecurile să se răcească pe tava de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe un grătar pentru a se răci complet. Când fursecurile s-au răcit, înghețați cu glazura de unt maro.
Pentru a face glazura: Topiți untul într-o cratiță mică peste pălărie medie până devine maro auriu. Se amestecă 1/4 cană de apă și 1/2 linguriță de vanilie. Bateți zahărul de cofetarie 1/2 cană o dată până când glazura este de consistență tartinabilă.