Biscuiți Cu Miere
Biscuiții cu miere sunt un vegetarian garnitură. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați unt, praf de copt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Cu Miere, Biserici Biscuiți Cu Miere, și Biscuiți Cu Miere De Citrice.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, combinați făina, praful de copt și sarea. Într-un castron mic, combinați laptele și mierea. Se amestecă până se combină complet.
Tăiați untul în bucăți și adăugați-l în făină. Cu un tăietor de patiserie sau două cuțite, tăiați untul în făină până când are dimensiunea mazărei mici.
Adăugați amestecul de lapte și miere în făină și amestecați ușor până când nu există pete uscate.
Făinați suprafața de lucru și întoarceți aluatul. Bateți-l într-un dreptunghi dur, apoi rotiți-l până când are o grosime de aproximativ 1/2 inch. Îndoiți-l în treimi, ca o literă, și rotiți-l din nou. Îndoiți din nou în treimi. De data aceasta, rulați-l din nou la aproximativ un centimetru grosime. Cu un tăietor de biscuiți de 3 inci, tăiați cât mai mulți biscuiți. Re-rulați resturile și tăiați mai mulți biscuiți. Puteți re-rula a treia oară, dar de obicei folosesc resturile finale pentru un biscuit în formă liberă.
Așezați biscuiții pe foaia de copt pregătită, dacă vă plac părțile moi, așezați biscuiții astfel încât să se atingă. Dacă doriți ca părțile laterale să fie mai clare, păstrați-le separate. Dacă doriți, periați partea superioară a biscuiților cu lapte, unt sau smântână.
Coaceți la 400 de grade până când blaturile se rumenesc frumos, 12-14 minute.