Biscuiți cu lapte bătut
Rețeta de biscuiți cu lapte bătut îți poate satisface pofta de mâncare sudică în aproximativ 35 de minute . Această garnitură are 282 de calorii , 3 g de proteine și 19 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 10 porții. Pentru 28 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este oferită de Foodnetwork. Mergi la magazin și cumpără praf de copt, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă lacto-ovo-vegetariană . Per total, această rețetă obține un scor spoonacular îmbunătățibil de 0% . Biscuiți cu lapte bătut fără gluten și fără lactate , pui prăjit crocant cu ierburi și smântână Buttermilk Buckle + Struguri + Afine + Streusel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Tăi untul feliat și pus pe o farfurie la congelator.
Cerneți ingredientele uscate împreună într-un bol.
Încorporați untul cu un tăietor de aluat sau o furculiță până când capătă un aspect de nisip grosier.
Adăugați laptele bătut și continuați să tăiați aluatul. Răsturnați-l pe o suprafață înfăinată și amestecați ușor. Apăsați ușor aluatul într-un dreptunghi, până când are o grosime între 1,2 și 2 cm.
Folosește o formă rotundă presărată cu făină pentru a tăia biscuiții.
Se pune la congelator pentru cel puțin 20 de minute.
Scoateți biscuiții din congelator și așezați-i pe o tavă de copt pe hârtie de copt, astfel încât să se atingă unul de celălalt.
Coaceți timp de 20 de minute.
Scoateți din cuptor și serviți cu unt condimentat.
Amestecă ingredientele uscate. Amestecă-le cu untul folosind dosul unei linguri. Înfășoară bine și dă la frigider peste noapte sau câteva ore.