Biscuiți Cu Lapte Bătut
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Biscuiții cu zară ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți Cu Lapte Bătut, Biscuiți Cu Lapte Bătut, și Biscuiți Cu Lapte Bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Într-un castron mare, combinați ingredientele uscate și amestecați cu un tel pentru a amesteca.
Adăugați untul și scurtarea legumelor. Folosind un tăietor de patiserie, tăiați grăsimile în ingredientele uscate până când amestecul seamănă cu mazărea mică.
Se amestecă laptele de unt până când aluatul formează o bilă. Dacă amestecul este prea uscat, amestecați în apă câte 1 lingură. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru prăfuită cu făină de tapioca și frământați până când este foarte netedă, 3 până la 4 ture. Formați aluatul într-un disc gros de 1 inch. Folosind un tăietor de biscuiți cu diametrul de 3 inci, tăiați biscuiții și aranjați-i într-o tigaie de tort de 9 inci descheiată.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor și transferați biscuiții pe rafturi pentru a se răci scurt.
Se servește fierbinte, cu unt, sirop de agave sau conserve la alegere.
Așezați într-un recipient de depozitare cu capac. A se păstra într-un loc răcoros și uscat timp de până la 2 zile.
Brutărie fără Gluten: 75 de rețete pentru deserturi și produse de patiserie irezistibile de Karen Morgan. Text copyright 2010 de Karen Morgan; fotografii Copyright 2010 de Knox Photographics. Publicat de Chronicle Books, LLC.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat