Biscuiți Cu Lapte Bătut
Biscuiții reteta zară ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 50 minute. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de praf de copt, făină, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Biscuiți Cu Lapte Bătut, Biscuiți Cu Lapte Bătut, și Biscuiți Cu Lapte Bătut.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pune deoparte.
Bateți făina măsurată, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună într-un castron mare pentru a aera și combina.
Adăugați bucățile de unt și aruncați pentru a le acoperi doar în amestecul de făină.
Așezați vasul la congelator timp de 10 minute.Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite și lucrând rapid pentru a nu înmuia untul, tăiați untul în ingredientele uscate până când este în bucăți de mazăre.
Stropiți în zară și amestecați doar până când se adună un aluat umed și șubred.Praf generos o suprafață de lucru cu făină. Răzuiește aluatul pe suprafață și pudrează blatul cu mai multă făină. Folosind mâinile făinoase, bateți ușor aluatul într-un cerc gros de 1 inch.Folosind un tăietor rotund de 2-1 / 2 inci înmuiat în făină, tăiați cât mai mulți biscuiți (apăsați drept în jos prin aluat—nu răsuciți tăietorul, altfel biscuiții nu vor crește corect).
Transferați biscuiții pe foaia de copt pregătită, distanțându-i la cel puțin 1 inch. Adunați resturile într-o bilă, bateți-o într-un cerc gros de 1 inch și tăiați mai mulți biscuiți. Repetați după cum este necesar până când aveți 8 în total. Aruncați orice aluat rămas.
Coaceți până când biscuiții au crescut și se rumenesc deasupra, aproximativ 15 până la 16 minute.
Transferați într-o grătar pentru a se răci ușor înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca RELAX Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.