Biscuiți Cu Ghimbir "Tollhouse" (Fără Gluten*)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu ghimbir "Tollhouse" (fără Gluten*). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 308 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de amestec, zahăr, suc de trestie evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Fursecuri cu ghimbir - fără gluten, fără soia, vegan, Biscuiți cu ghimbir fără Gluten, și Cookie-Uri Moi De Ghimbir Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalzeste cuptorul la 350 de grade
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron și setați aside.In un bol de amestecare, cremă împreună margarina, zaharurile și vanilia.
Adăugați ouăle și amestecați-le pentru a face un aluat cremos frumos.Încorporați încet amestecul de făină până când totul este bine combinat.Îndoiți chipsurile de ciocolată și câte bucăți de ghimbir doriți, cu mâna. *Dacă aveți niște papilele gustative averse de ghimbir în casa dvs., împărțiți aluatul și faceți un lot încărcat cu ghimbir pentru dvs.Aruncați Globurile de aluat cu lingura pe o foaie de prăjituri.
Coaceți timp de 9 până la 10 minute sau până când nu mai sunt aluate în centru și doar devin aurii în jurul marginilor.
Scoateți-l pe o grătar pentru a se răci.