Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Craisy

Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Craisy
Cookie-urile de ovăz Craisy sunt un lacto ovo vegetarian desert. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 194 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 25. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 253 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, afine, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Craisy, Cookie – uri N ' Oatmeal-răspunsul Paleo la cookie-urile de ovăz, și Cookie-urile simple de ciocolată cu fulgi de ovăz ale Mamei...Cele mai bune cookie-uri de ciocolată cu fulgi de ovăz.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, sifonul, pudra, scorțișoara și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr cu un mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Se amestecă în miere și vanilie până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
MiereMiere
6
Adăugați ouă pe rând, până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
7
Se amestecă în nucă de cocos, afine uscate, ovăz și rozmarin. Îndoiți ingredientele uscate în amestecul de unt. Formați în bile, aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
RozmarinRozmarin
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
OvăzOvăz
8
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foi de biscuiți căptușite cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți până când prăjiturile devin aurii, 13 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din cuptor în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea 5 minute în tigaie înainte de a transfera într-un raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru Cookie-ul de ovăz. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista