Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz
Biscuiti reteta fulgi de ovăz pot fi făcute în aproximativ 40 de minute. Această rețetă face 36 de porții cu 43 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 44 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Funcționează bine ca un mic dejun ieftin. Un amestec de scorțișoară măcinată, ulei de măsline, ovăz laminat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz, Biscuiți De Animale Din Fulgi De Ovăz, și Graham Crackers: graham Crackers nu trebuie să fie pătrat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Așezați ovăzul rulat într-un blender sau vasul de lucru al unui robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori pentru a le măcina în făină grosieră. Amestecați făina de ovăz împreună cu făina integrală de grâu, sarea, zahărul și scorțișoara într-un castron.
Se toarnă apa și uleiul de măsline și se amestecă pentru a forma un aluat moale.
Așezați aluatul pe foaia de copt pregătită și întindeți grosimea de 1/8 inch. Folosind un cuțit, tăiați parțial aluatul în formele dorite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când abia se rumenesc, 10 până la 15 minute. Urmăriți cu atenție, deoarece ard ușor. Se lasă să se răcească complet pe foaia de copt înainte de a se rupe de-a lungul liniilor de scor în biscuiți individuali.