Biscuiți Cu Fructe Festive

Biscuiți Cu Fructe Festive
Rețeta de biscuiți cu fructe Festive ar putea satisface pofta dvs. Europeană în aproximativ 30 minute. Pentru 17 cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 190 calorii. Dacă aveți la îndemână fructe, lapte, zară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de uimitor scor spoonacular de 19%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Steagul Festiv De Cheesecake Cu Fructe, Biscuiți Festivi Cu Semințe De Mac, și Granola Cu Fructe.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, gazonul de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
3
Adăugați fructe și coaja de portocală. Se amestecă zeama până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
4
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați ușor timp de 2-3 minute. Formați-vă într-o minge.
5
Rulați într-un 7-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Tăiați în 10 pene; așezați pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Se unge cu lapte și se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
8
Se coace la 425 CP timp de 12-15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Serviți cald.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Scone. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista