Biscuiți Cu Firimituri De Migdale
Almond-Crumb Scones este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 320 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, praf de copt, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Firimituri De Migdale De Zmeură Super Crumb, Jam Migdale Crumb Baruri, și Prăjituri Cu Firimituri De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incinge cuptorul la 400 de grade F. intr-un bol mediu se amesteca 3 linguri de faina, 2 linguri de zahar si migdalele tocate marunt.
Tăiați în 2 linguri de unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se sfărâmă. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați 2 căni de făină, 1/4 cană de zahăr, praful de copt și sarea.
Tăiați în 1/2 cană de unt, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele seamănă cu firimituri fine. Se amestecă migdalele tocate. Se amestecă oul și doar suficient jumătate și jumătate, astfel încât aluatul să lase partea bolului și să formeze o bilă.
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Frământați ușor de 10 ori. Pat sau rola în 9-inch rotund pe foaie cookie ungrased.
Se presară cu streusel; apăsați ușor în aluat.
Tăiați în 8 pene, dar nu separați.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de cookie; separați cu grijă pene.