Cherry-ciocolata Scones ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această masă de dimineață are 474 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de jumătate și jumătate, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ 10 Lire Cherry Challenge: Ciocolată Albă Cherry Scones, Biscuiți De Ciocolată-Cireșe, și Biscuiți De Ciocolată-Cireșe.
Instrucțiuni
1
Într-un castron sau într-un robot de bucătărie, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
2
Tăiați untul în bucăți și adăugați la amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Tăiați cu un blender de patiserie sau pulsați până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un castron mic, amestecați jumătate și jumătate și ou. Rezervați 2 linguri amestec jumătate și jumătate; adăugați restul în amestecul de făină împreună cu ciocolată, nuci și cireșe. Se amestecă cu o furculiță până se umezește uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cireșe
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Răzuiți aluatul pe o suprafață făinoasă și, cu mâinile ușor făinoase, strângeți aluatul împreună într-o bilă. Pat aluat într-o rundă de 7 inch aproximativ 1 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Tăiați în opt pene egale.
7
Așezați pene la o distanță de 2 inci pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau pergament de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Periați ușor vârfurile de pene cu amestec rezervat jumătate și jumătate (aruncați restul).
9
Coaceți biscuiții într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când blaturile se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Lăsați să se răcească aproximativ 10 minute pe foaia de copt, apoi serviți cald sau lăsați să se răcească complet.