Biscuiți cu cartofi și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții cu cartofi și brânză. Această rețetă servește 9 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 157 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină, bicarbonat de sodiu, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați biscuiți cu brânză fără ouă pe aragaz, biscuiți cu brânză pe tawa, biscuiți cu brânză | Cum se fac biscuiți cu brânză / brânză s, și biscuiți cu brânză cheddar , biscuiți cu brânză Cheddar din grâu integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Gatiti cartoful in apa clocotita 15 minute sau pana cand este foarte fraged.
Se scurge bine; mash cartofi, și se răcește.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați piure de cartofi, brânză, zară și ceapă verde; se amestecă până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați ușor de 5 ori.
Rulați aluatul la o grosime de 3/4 inci și tăiați cu un tăietor de biscuiți de 3 inci.
Așezați pe o foaie de copt.
Combinați apa și albușul de ou și periați biscuiții.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până devin aurii.