Biscuiți Cu Cartofi Dulci

Biscuiții cu cartofi dulci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de praf de copt, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Biscuiți cu cartofi dulci AKA cum să folosiți resturile de cartofi dulci, Biscuiți Ușor Dulci Cu Cartofi Dulci, și Biscuiți Cu Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron.
Tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Combinați cartoful dulce și laptele într-un castron mic; adăugați amestecul de cartofi în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 5 ori.
Rulați aluatul la o grosime de 3/4 inci; tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 inci în 10 biscuiți.
Așezați biscuiții pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Adunați aluatul rămas.
Rulați la o grosime de 3/4 inch.
Tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 inci în 6 biscuiți.
Așezați biscuiții pe foaia de copt pregătită. Aruncați resturile rămase.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigaie; se răcește 5 minute pe rafturi de sârmă.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.