Biscuiți Cu Cartofi Dulci
Biscuiții cu cartofi dulci sunt un vegetarian rețetă cu 15 porții. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 79 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cartofi dulci, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscuiți cu cartofi dulci AKA cum să folosiți resturile de cartofi dulci, Biscuiți Ușor Dulci Cu Cartofi Dulci, și Biscuiți Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Cerneti impreuna faina, zaharul, praful de copt si sarea. Într-un castron separat, mare, amestecați cartofii dulci și untul.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de cartofi și amestecați pentru a face un aluat moale. Apoi adăugați lapte o lingură la un moment dat pentru a amesteca și continuați să tăiați. Întoarceți aluatul pe o placă făinoasă și aruncați ușor până când exteriorul aluatului pare neted.
Rulați aluatul la 1/2 inch grosime și tăiați cu un tăietor de biscuiți.
Așezați biscuiții pe o tigaie unsă și acoperiți blaturile cu unt topit.
Coaceți aproximativ 15 minute. (Urmăriți cuptorul: dacă biscuiții se rumenesc prea repede, reduceți temperatura.)