Biscuiți Cu Brânză De Bacon
Bacon-brânză biscuiți ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 151 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, lapte de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Cu Ouă Cu Brânză Dublă Și Slănină, Biscuiți Cu Brânză Cheddar Cu Gem De Slănină, și Biscuiți Cu Brânză De Bacon Și Cheddar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. gătiți slănina într-o tigaie la foc mediu până când este crocantă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și rezervați 2 linguri de picături. Se toacă fin slănina.
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, slănina tocată și arpagicul într-un bol mediu. Folosind un blender de patiserie sau degetele, lucrați untul în amestecul de făină până când este în bucăți de mazăre. Se amestecă brânza cu o lingură de lemn.
Adăugați laptele de unt și picăturile de slănină rezervate și amestecați ușor până se umezesc. Aluatul va fi slăbit.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 3 până la 5 ori, doar până când se reunește. (Nu exagera sau biscuiții vor fi duri.)
Rulați până la 1/2 inch grosime, apoi tăiați biscuiții folosind un tăietor rotund de 2 inci. Aranjați pe o foaie de copt ung. Reroll resturile și se taie mai multe biscuiți.
Ungeți blaturile cu unt topit.
Coaceți biscuiții până se rumenesc, 12 până la 15 minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS