Biscuiți Cerești

Scones cerești ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă servește 8. O porție conține 440 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână lapte de unt, lichior cu aromă de alune, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Biscuiți de dimineață de Crăciun {aka fasole de vanilie, nucșoară și biscuiți parfumați cu rozmarin}, Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede, și Cum se fac biscuiți într-un cuptor cu prăjitor de pâine și A Pentru fructe de pădure și biscuiți cu cremă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 3/4 căni de făină, chipsuri de ciocolată, praf de copt și bicarbonat de sodiu.
Într-un alt bol cu un mixer la viteză medie-mare, bateți 1/2 cană unt cu 1/2 cană zahăr până la pufos; bate în ou. Se amestecă laptele de unt și lichiorul.
Răzuiește amestecul de unt în ingrediente uscate; se amestecă doar până se umezește uniform.
Presărați 1 linguriță de zahăr peste fundul unei tigaie cu unt de 9 inci. Răzuiți aluatul în centrul tăvii; presărați încă 1 până la 2 lingurițe de zahăr pe aluat. Bateți ușor într-o rundă de 8 inci. Cu un cuțit cu făină, tăiați aluatul în tigaie pentru a face 8 triunghiuri egale.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când biscuiții se rumenesc și începeți să trageți din părțile laterale, 50 până la 55 de minute.
Glisați o spatulă largă sub biscuiți, apoi alunecați pe un suport; lăsați să se răcească 10 minute.