Biscuiti cu zahar crapat

Biscuiti cu zahar crapat
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă biscuiții Cracked Sugar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 163 de calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 16 cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Această rețetă de la Allrecipes necesită făină, zahăr, cremă de tartru și extract de vanilie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 11%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: prăjituri cu zahăr crăpat cu glazură de vanilie, cupcake cu zahăr brun Rolling Stones cu umplutură de cremă de cocos, glazură cu rom condimentat și zahăr brun cracat fragil și batoane de cheesecake fără coacere cu zahăr crăpat. Topping.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti

Biscuiții cu zahăr funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Madeira și Prosecco. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista