Biscotti Portocalii
Biscotti portocalii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 92 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de făină, unt, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscotti De Portocale-Pecan, Cranberry Orange Biscotti, și Ciocolata Orange Biscotti.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Prăjiți migdalele până se rumenesc.
Lăsați migdalele să se răcească, apoi tocați în bucăți de 1/4 inch.
Setați temperatura cuptorului la 325 grade F (165 grade C).
Crema untul și zahărul până la neted și cremos. Bateți ouăle până se omogenizează. Zest portocaliu, se adaugă la amestec și se amestecă bine.
Adăugați lichiorul cu aromă de portocală și scorțișoara.
Se amestecă făina, praful de copt și sarea. Bateți până se amestecă. Se amestecă migdalele tocate. Împărțiți aluatul în jumătate pe o placă ușor făinată și formați-o în rulouri lungi, cu diametrul de aproximativ 2 inci și lungimea de 10 inci.
Setați rulourile pe o foaie de fursecuri și coaceți timp de aproximativ 25 de minute sau până când se rumenesc deasupra.
Lăsați rulourile să se răcească 5 minute, apoi feliați în diagonală 1/2 inch grosime.
Lay felii înapoi plat pe foaie cookie și se fierbe timp de încă 10 minute. Întoarceți biscotti și gătiți încă 10 minute.
Lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă. Dacă le păstrați într-un recipient etanș, acestea se vor păstra luni de zile.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice se remarcă prin eleganța lor proaspătă. Note de cireșe, vișine, cireșe negre, cireșe morello, violet, menta, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.