Biscotti De Vacanță

Biscotti De Vacanță
Biscotti de vacanță ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 256 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Biscotti De Vacanță, Biscotti De Vacanță, și Biscotti De Vacanță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie mare de copt grea cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți făina și praful de copt într-un bol mediu pentru a amesteca. Folosind un mixer electric, bateți zahărul, untul, coaja de lămâie și sarea într-un castron mare pentru a amesteca. Bateți ouăle 1 odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați amestecul de făină și bateți doar până se amestecă. Se amestecă fisticul și afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Nuci De FisticNuci De Fistic
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Formați aluatul într-un jurnal lung de 13 inci, lat de 3 inci pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți până la auriu deschis, aproximativ 40 de minute. Se răcește timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați jurnalul pe placa de tăiere. Folosind un cuțit ascuțit zimțat, tăiați jurnalul pe o diagonală în felii groase de 1/2 până la 3/4 inci. Aranjați biscotti tăiați cu fața în jos pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți biscotti până când sunt aurii palide, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați biscotti într-un suport și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
9
Amestecați ciocolata într-un bol așezat peste o cratiță cu apă fierbinte până când ciocolata se topește. Înmuiați jumătate din biscotti în ciocolata topită. Scuturați ușor excesul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
BiscottiBiscotti
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
10
Așezați biscotti pe foaia de copt pentru ca ciocolata să se fixeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Se presară cu cristalele de zahăr. La frigider până când ciocolata este fermă, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
12
Biscotti pot fi făcuți înainte. Păstrați-le într-un recipient etanș până la 4 zile sau înfășurați-le în folie și congelați în pungi de plastic sigilabile până la 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista