Biscotti cu stafide de caju și auriu
Caju-și-de aur stafide Biscotti ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 24. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 101 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bicarbonat de sodiu, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Biscotti De Caju Portocaliu, Biscotti Cu Stafide De Ciocolată, și Orez Auriu De Caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin Buzdugan) într-un castron mare. Bateți zahărul, vanilia și ouăle cu un mixer într-un bol mare la viteză medie până se îngroașă. Se amestecă amestecul de făină, caju și stafide. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată și frământați ușor de 7 sau 8 ori. Formați aluatul într-o rolă de 12 inci.
Așezați rola pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și bateți până la grosimea de 1 inch.
Coaceți la 300 timp de 45 de minute. Se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Tăiați rola în diagonală în felii de 24 (1/2 inch); așezați feliile în poziție verticală pe foaia de copt.
Coaceți timp de 20 de minute (fursecurile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Scoateți din foaia de copt; se răcește complet pe suportul de sârmă.