Biscotti Cu Condimente Glazurate
Reteta glazurate Spice Biscotti ar putea satisface pofta mediteranean în jurul valorii de 10 minute. Pentru 11 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 114 calorii. 88 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scorțișoară măcinată, ouă, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti Cu Condimente De Dovleac, Biscotti Cu Condimente De Scorțișoară, și Zahăr și condimente: smochine și piper negru Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele, ienibaharul și sarea până se combină; pus deoparte. Într-un castron mediu, bateți împreună ouăle, gălbenușurile și zahărul până când sunt ușoare și cremoase, aproximativ 3 minute.
Bateți în vanilie și melasă.
Se toarnă ingredientele umede în amestecul de făină și se amestecă până se combină. Se acoperă în folie de plastic și se dă la frigider timp de 2 ore până peste noapte.
Reglați suportul cuptorului la pozițiile medii și superioare și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Formați aluatul în trei bucăți egale. Formați fiecare bucată de aluat într-un buștean de aproximativ 2 inci lățime.
Așezați pe foi de copt și coaceți până devin aurii și uscate, 25 de minute.
Lăsați cookie-urile să se răcească timp de 5-10, până când sunt ușor de manipulat.
Tăiați fursecurile cu un cuțit zimțat în bucăți de 1 inch.
Așezați, tăiați partea în jos, pe foi de copt și coaceți până se usucă și crocant, încă aproximativ 15 minute.
Lăsați să se răcească 5 minute, apoi transferați într-o grătar pentru a termina răcirea.
Când cookie-urile sunt complet reci, amestecati împreună cofetari zahăr și apă până la omogenizare. Folosiți un cuțit mic sau o lingură pentru a acoperi fiecare prăjitură cu glazură.
Lăsați să stea o oră pentru ca glazura să se întărească complet.